Autoliiton Järviseudun osasto on autoilijan asialla  

Timo Mattila toivoo, että toimintaan löytyisi mukaan lisää innokkaita jäseniä.
Timo Mattila toivoo, että toimintaan löytyisi mukaan lisää innokkaita jäseniä.

LEPPOINEN tunnelma välittyi kävijälle Auton päivä -tapahtumassa, jota vietettiin 2. syyskuuta Vimpelin Seon pihapiirissä. Autoliitto tarjosi kahvit nostalgisissa Motelli Kotipesän tiloissa. 

Helena Isoniemi on antanut Järviseudun osaston pitää tässä tapahtumia, sillä paikka on hyvin keskeinen autoilijalle, kertoo Järviseudun osaston puheenjohtaja Timo Mattila. 

Harrasteautot olivat päässeet tapahtumaan ajelulle ja olivat hienossa rivissä ihailtavissa. Koskisen hinauspalvelun autotkin olivat näytillä. Rompetori tarjosi historian havinaa, sillä Esson vanhaa varastoa oli myynnissä. Myös muutama tavaroidenkin myyjä oli tuotteidensa kanssa esillä. 

–Tapahtumalla pyritään saamaan jäseniä liittymään toimintaan mukaan ja innostumaan järjestöstä. Tapahtumassa jäseniksi liittyneiden kesken arvottiin viisi SPR:n Hätäensiapukurssi- verkkokoulutuksia ja jäsenkorttia vilauttamalla sai yllätyslahjan, sanoo Mattila. 

Autoliiton Järviseudun osasto on hiljattain hankkinut rallisimulaattorin, johon rahoitusta on saatu Autoliitosta. 

–Myös Vimpelin kunta on ottanut osaa kustannuksiin. Simulaattori sijaitsee Aapiskujan koululla ja sinne on remontoitu sitä varten sopivat tilat. Rallisimulaattorin ympärille on tarkoitus kehittää erilaisia kerhoja lapsille ja nuorille. Toki tämä rallittelu kiinnostaa vanhempaakin väkeä, muistuttaa Mattila. 

–Olisi hienoa, että kiinnostuneet lähtisi matalalla kynnyksellä toimintaan mukaan. Osa jäsenistä on ollut mukana alusta asti, joten uutta verta kaivataan porukkaan.  

AUTOLIITON puheenjohtaja Timo Luoma-aho kertoo, Järviseudun osasto on Autoliiton paikallisosasto. Autoliitto on vuonna 1919 perustettu yksityisautoilijoiden palvelu-, etu- ja harrastusjärjestö. Järjestön tavoitteena on tarjota jäsenistölle edullisesti ja vaivattomasti autoiluun liittyviä etuja ja palveluita. Matkan jatkumisturva, Plus- ja Premium jäsenille, takaa tieltä pelastamisen ja matkan jatkumisen veloituksetta –sopimusehtojen mukaisesti. Henkilöautoilu on EU:n harvimmin asutussa maassa turvattava ja tiet pidettävä kunnossa. Henkilöauto on Suomessa arjen mahdollistaja. 

–Autoliitto on vahvasti autoilijan tukena ja vireä paikallistoiminta on tärkeää. 

Sirpa Kiviaho 

Hinauspalvelu Koskisen Risto Koskinen on tuttu mies tienpäällä.
Vanhojen autojen helmiä. Kuva Mattilalta.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.