Elintapaohjauksesta sopimus

Karoliina: Joohsin käsittelyssä kuula heilahtaa kevyesti.
Karoliina Joohsin toimii Vimpelissä elintapaohjauksen yhteyshenkilönä.
Karoliina: Joohsin käsittelyssä kuula heilahtaa kevyesti.
Karoliina Joohsin toimii Vimpelissä elintapaohjauksen yhteyshenkilönä.

VIMPELIN kunnanhallitus hyväksyi 4. syyskuuta sopimuksen elintapaohjauksen toteutuksesta kunnan ja hyvinvointialueen yhteistyönä. Yhdyshenkilönä toimii nuoriso- ja liikunnanohjaaja, jonka tehtävään kuuluu hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.

Osapuolet vastaavat itsenäisesti kustannuksista, joita sopimuksen mukaisen toiminnan järjestäminen aiheuttaa. Kunta voi hankkia kohdennetussa elintapaohjauksessa tarjottavan palvelunsa myös alihankintana ulkopuoliselta palveluntuottajalta, mikäli tämä on hyvinvointialueen hyväksymä toimija.

NUORISOVALTUUSTON jäseneksi paikkakunnalta muuttaneen Rene Mattilan tilalle on valittu Ella Peltola. Muut nuorisovaltuuston jäsenet 31. toukokuuta 2025 saakka kestävällä toimikaudella ovat Lia Järvelä, Juho Timo, Otava Peltokangas, Niilo Kohonen, Emma Latvala, Okko Lassila, Niko Raivio, Aada Mustapuro, Veeti Hietala ja Aino Sova.

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.