Kultasirkku nähty Kortesjärvellä  

Työkaverina minulla on täällä ihana neljän kuukauden ikäinen Lenni-pentu
Työkaverina Sirkulla on neljän kuukauden ikäinen Lenni-pentu.

KULTASEPPÄ Kultasirkku on toiminut Kortesjärvellä nyt puolentoistavuoden ajan, kertoo yrittäjä Sirkku Valonen. 

Nimensä Sirkku on saanut isänsä lintuharrastuksen tiimoilta ja se näkyy myös yrityksen nimessä. Yritystoimintaa Sirkulla on ollut kaikkiaan 14 vuoden ajan Kouvolan seudulla. 

–Käsillä tekeminen on ollut aina lähellä sydäntä. Lukion jälkeen päädyinkin askarteluohjaaja koulutukseen Riihimäelle, sen myötä avartui korujen maailma ja pääsinkin oppisopimuksella opiskelemaan kultasepäksi, kertoo Sirkku. 

Iloinen, hersyvä ja helposti lähestyttävä yrittäjä kertoo tekevänsä monipuolisesti kultasepän töitä. Asiakkaina ovat kaiken ikäiset ihmiset ja jokaisella omanlaisensa toive korujen suhteen. Näihin toiveisiin ammattitaitoinen yrittäjä paneekin parastansa, jotta jokaisen yksilöllinen toive tulee kuulluksi. Näitä ovat esimerkiksi vihkisormukset ja vanhoista koruista muokatut korut. Korujen korjaustöitä hän tekee myös muutamalle koruliikkeelle. 

Kultaseppä Kultasirkun palveluihin kuuluu uusien korujen suunnittelu ja valmistus, korujen korjaus- ja muutostyöt, vanhojen korujen muokkaaminen uudeksi, kaiverrukset, korujen huolto, helmien punonta ja uutena on tullut kellojen paristojen vaihto. 

Mainos

–Pajalta löytyy kaikki mahdolliset laitteet korujen valmistukseen, muokkaamiseen, huoltamiseen ja sulattamiseen. Monelle ihmiselle onkin tullut uutena tietona se, että paljonko kultaseppä tarvitsee laitteita ja työkaluja korun valmistukseen, kertoo Sirkku. 

Pajalla ollaan arkisin 9–17 korujen parissa. Yrittäjä toivookin, että ihmiset rohkeasti lähestyisivät häntä koruasioiden tiimoilta ja toivoo ammattitaitonsa näkyvän tässä monipuolisessa työssä. Pajalla saa tulla poikkeamaan ja soitellakin voi. 

–Yksin ei tarvitse olla, sillä työkaverina minulla on täällä ihana neljän kuukauden ikäinen Lenni-pentu, collie rodultaan, koiraihmiseksi itseään tituleeraava Sirkku kertoo. 

Sirpa Kiviaho 

Kultaseppä tarvitsee paljon laitteita ja työkaluja korun valmistukseen.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.