Uusimmat kesäblogit:

Viikon 34 lyhyet uutiset: Aalto-kohteet ehdolla

ALAJÄRVEN kaupungin Alvar Aalto -kohteet on valittu ehdokkaaksi Finnish Travel Galan kategoriassa vuoden kotimainen vierailukohde/nähtävyys.
ALAJÄRVEN kaupungin Alvar Aalto -kohteet on valittu ehdokkaaksi Finnish Travel Galan kategoriassa vuoden kotimainen vierailukohde/nähtävyys.

ALAJÄRVEN kaupungin Alvar Aalto -kohteet on valittu ehdokkaaksi Finnish Travel Galan kategoriassa vuoden kotimainen vierailukohde/nähtävyys. Ehdokkaita voi äänestää Finnish Travel Galan nettisivulle elokuun loppuun saakka. Gala on Suomen matkailualan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.

Lintuinfluenssaa Kauhavalla

KORKEAPATOGEENISTA H5N1-tyypin lintuinfluenssaa on löytynyt siniketuista uudelta turkistarhalta Kauhavalla, kertoi Ruokavirasto maanantaina. Nyt sitä on todettu 25 pohjalaisella turkistarhalla, joista yli puolet Kaustiselta. Viruksen muuntumista on todettu viidellä tarhalla. Tartuntatiloista 13:lle on annettu lopetuspäätös ja yhteensä noin 120 000 eläintä on määrätty lopetettavaksi. Pohjalaistarhoille tauti levisi todennäköisesti naurulokeista, joissa on esiintynyt lintuinfluenssatartuntoja erityisen paljon tänä kesänä koko Euroopassa.

Kuusela karsii perjantaina

VIMPELIN Vetoa edustava keihäänheittäjä Toni Kuusela pääsee tositoimiin Budapestin yleisurheilun MM-kisoissa perjantaina. Keihäänheiton karsinnat käynnistyvät kello 11.10. Suomea edustavat myös Oliver Helander sekä Lassi Etelätalo. Miesten keihään finaali käydään sunnuntaina kello 21.20 alkaen.

Mäenpää maaotteluun

LAPPAJÄRVEN Veikkoja edustava seiväshyppääjä Janna-Juulia Mäenpää on valittu nuorten Ruotsi-otteluun. Maaottelu käydään Tukholman Olympiastadionilla 2.–3. syyskuuta.

Ankkurit putoamiskarsinnassa

ALAJÄRVEN Ankkurit käy vääntöä Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa säilymisestä Superpesiksessä. Sarjan neljäs ottelu käydään Kitron stadionilla keskiviikkona kello 17.30 alkaen. Voitot ovat siihen mennessä 1–2 koskenkorvalaisille. Mahdollinen viides ottelu pelataan lauantaina Koskenkorvalla.

Suomensarjan taistoa

NAISTEN suomensarjan lohkofinaalit venyivät kolmanteen otteluun, kun Alajärven Ankkurit kaatoi Haapajärven Pesäkiilat sunnuntaina Kitrolla 1–0 (3–2, 3–3). Ratkaiseva peliin pelataan 23. elokuuta kello 17.30 Haapajärvellä. Pesäkiilat voitti länsilohkon runkosarjan, Ankkurit oli kolmas.

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.