Uusimmat kesäblogit:

Alajärvellä hämäräperäistä liikehdintää

Pysyvää on vain muutos.
Pysyvää on vain muutos, sanoo Päivi Lappinen viikon kolumnissaan.

ALAJÄRVEN kaupunki ilmoittaa tiistaina 22.8.2023 julkaistussa tiedotteessaan, että Alajärven alueella on liikkunut/liikkuu henkilö, joka on esiintynyt Alajärven vesiosuuskunnan vesimittarin lukijana. Henkilön kerrotaan myös pyytäneen rahaa ja anastaneen omaisuutta.

Vesiosuuskunta ilmoittaa, että heidän tarkastajansa eivät kierrä lukemassa mittareita. Vesimittarin lukijana esiintyvää henkilöä ei tule päästä sisälle.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.