Itäkylän Metsästysseuran päätöksiä 

ITÄKYLÄN Metsästysseuran kokouksessa 6.8.2023 metsästysmajalla puheenjohtajana toimi Ari Kujala ja sihteerinä Matti Hernesniemi. Rauhoitusalueet samat kuin edellisvuonna; Karhusaari – Niemelä tienristeyksestä 0,5 kilometrin säteellä ja Karhusaaren kyläalue rauhoitetaan kaikelta metsästykseltä. Vältetään metsästystä Tukkisaarella ja lähellä Rintalan hevostalleja. 

Saaliskiintiöt: metso 1, teeri 4, fasaani 2, peltopyy rauhoitetaan, metsäjänis 2, rusakko ei kiintiötä, kauris 20 kappaletta seuran alueella.  

Vesilintujen ruokintaa ei suositella, seurataan tilannetta tarkasti. Johtokunnalle annettiin oikeus kieltää ruokinta tarvittaessa. Päiväkortit sorsan ja kyyhkysen metsästykseen 15 euroa päivä. Talkoot majalla myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Seuran harjoitusammunnat 3. ja 10. syyskuuta kello 12. Hirviporukka kokoontuu 10.9. kello 18:00. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.