Veto varmisti runkosarjan voiton

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

Joensuu-Veto 1-2 (3-2,1-4,3-6)

Vimpelin Veto varmisti miesten Superpesiksen runkosarjan voiton kaatamalla Joensuun Mailan vieraskentällä.

Ottelu sai räväkän startin Vedon siirryttyä ensimmäisellä sisävuorollaan johtoon Jukka-Pekka Vainionpään kotiutuksella sekä Olli Heikkalan kunnarilla. Joensuu vastasi heti tasoittavallaan iskemällä myös kaksi juoksua. Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin toisessa vuorossa isäntien napauttaessa voittojuoksun.

Toisella jaksolla Veto otti kuskin paikan avausvuorossa Matias Rinta-ahon ja Janne Mäkelän kotiutuksilla. Myös loppujakso sujui sinivalkoisten hallinnassa, lisäjuoksuista vastasivat Mäkelä sekä etenijän kotipesään juoksuttanut harhaheitto.

Supervuorosta muodostui hurja spektaakkeli. Veto siirtyi ensin kuuden juoksun karkumatkalle, juoksuista neljä syntyi Mäkelä ajolähdön iskulla. Joensuu ei kuitenkaan antanut periksi vaan taisteli kolme juoksua, niistä huolimatta ei voittajasta ollut epäselvyyttä.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen oli iloinen niin ottelun kuin runkosarjan voitoista.

– Molemmat lämmittävät. Silti rityisesti pelin voitto on tällä hetkellä iso asia, sillä ilta oli haasteellinen, voitto vaati paljon energiaa, voimaa ja vääntöä.

– Joensuu ansaitsi ensimmäisen jakson voiton, emme olleet siinä ytimessä tunnetason kanssa. Paransimme sen jälkeen, ja lyönnit alkoivat osua, olen tyytyväinen.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.