Sade väistyi, kun Ääniaalloilla 2023 starttasi  

Ääniaalloilla tapahtuman päätti Who Stole The Lipstick Seinäjoelta. (Kuva Ääniaalloilla 2023)
Ääniaalloilla tapahtuman päätti Who Stole The Lipstick Seinäjoelta. (Kuva Ääniaalloilla 2023)
Ääniaalloilla tapahtuman päätti Who Stole The Lipstick Seinäjoelta. (Kuva Ääniaalloilla 2023)
Ääniaalloilla tapahtuman päätti Who Stole The Lipstick Seinäjoelta. (Kuva Ääniaalloilla 2023)

ÄÄNIAALLOILLA 2023 oli viihdyttävä ja suuria yllätyksiäkin sisältänyt kokemus kaikille tapahtumaan osallistuneille ja sitä striimiltä seuranneille. Epävakainen sää varjosti viikonloppua, mutta sadetta ei kuitenkaan esiintynyt itse tapahtuman aikana. 

–Epävakaisuus varmasti vaikutti siihen, että vesiyleisö oli aikaisempia vuosia harvalukuisempi. Ilmaistapahtumissa fyysistä kävijäkuntaa on vaikea arvioida, eniten väkeä paikan päällä oli Nella Kontiaisen ja Ville Leinosen keikkojen aikaan. Sunnuntaina Ääniaalloilla youtube-kanavalle tallennettu striimi oli kerännyt yli 800 näyttökertaa, kertoo Kortesjärven Kulttuurin Arvostajat ry:n Puheenjohtaja Jani Kielinen. 

Tapahtumassa esiintyivät myös Timelessband, Radio Harmi ja Who Stole The Lipstick. Illan eeppisin hetki koettiin hieman ennen tapahtuman päättäneen Who Stole The Lipstickin keikkaa, kun Kortesjärven Kulttuurin Arvostajat ry:n hallituksen jäsen Juha Tyynismaa kosi avopuolisoaan Tiina Seppästä lavalta käsin Ääniaalloilla yleisön todistaessa. Tyynismaan pitkään harkittu suunnitelma selvisi yhdistyksellekin vain hetki ennen kosintaa. Tämän jälkeen tapahtuman tekniikan henkilöt informoitiin ja illan juontajana toiminut yhdistyksen varapuheenjohtaja Kalle Mattila juonsi Juhan lavalle. Juhan puheen ja kosinnan polvistumisineen voi katsoa tallennetulta striimiltä. 

–Tapahtuman järjestelyt sujuivat kaikin puolin hyvin. Ainahan näissä jotain kohellusta sattuu, tai yllätyksiä ilmenee, mutta kaikki on lopulta järjestynyt tavalla tai toisella, Kielinen kertoo. 

MYÖS toistamiseen yhteistyönä Pub Sivuluisun kanssa järjestetty Ääniaalloilla jatkoklubi oli jälleen menestys. Paikan päällä esiintynyt lapualainen Rolls Plays Hurriganess keräsi yli satapäisen yleisön. Illan aikana kuultiin kaikki Hurriganes – klassikot, sekä laaja kattaus suomirockin ikivihreitä.

 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.