Uusimmat kesäblogit:

Evijärven yleisurheilijoille mitali- ja pistesijoja pm-sisuhuipentumasta  

Aaro Saari, Tatu Paananen ja Elias Kujala.
Aaro Saari, Tatu Paananen ja Elias Kujala.

EVIJÄRVEN Urheilijoiden yleisurheilevat nuoret Elias Kujala, Aaro Saari ja Tatu Paananen saalistivat 22.–23.7. sisuikäisten (9–15-vuotiaat) piirinmestaruuskisoista mitaleja ja pistesijoja yhteensä kymmenestä eri lajista. Kisat järjesti Kurikan Ryhti ja kisoissa oli yli 350 kisaajaa, jotka tekivät yhteensä yli tuhat lajisuoritusta.  

Elias Kujala nappasi hopeamitalit P15 pituushypyssä ja 300 metrin juoksussa. Lisäksi Elias otti pistesijat kolmiloikassa ja 100 metrin juoksussa P15-sarjassa. Elias voi osallistua vielä ensi vuonna P15- sarjaan, koska hän on nyt 14-vuotias. 

Aaro Saari saavutti kisoissa kultaa P12 moukarinheitossa ja kuulantyönnössä sekä pronssia kiekonheitossa. Aaro teki samalla omat ennätyksensä moukarissa ja kiekossa sekä paransi sentillä kesäkauden parastaan kuulantyönnössä. 

Tatu Paananen osallistui kolmeen lajiin P11 -sarjassa ja saalisti moukarissa ja korkeudessa hopeamitalit sekä kiekonheitossa pistesijan. Tatu teki omat ennätyksensä moukarissa ja korkeudessa. 

Evijärven Urheilijoiden kisaajat olivat yksi 22 urheiluseurasta ja seurat kisasivat keskenään sisupisteistä lajien sijoituksien 1–6 mukaan. Evijärven urheilijat keräsi pisteitä 43 ja jakoi sijan 14 Alajärven Ankkureiden kanssa, joka keräsi saman verran pisteitä sisuhuipentumasta. 

EU/yu-jaosto 

Etelä-Pohjanmaan sisuhuipentuma Kurikassa 22.-23.7.2023. Tulokset: 

P11 Korkeus 2) Tatu Paananen EvijU 113, P11 Kiekko 5) Tatu Paananen EvijU 21.26, P11 Moukari 2) Tatu Paananen EvijU 21.03, P12 Moukari 1) Aaro Saari EvijU 31.63, P12 Kiekko 3) Aaro Saari EvijU 27.08, P12 Kuula 1) Aaro Saari EvijU 9.46, P15 100m 4) Elias Kujala EvijU 13.07, P15 kolmiloikka 5) Elias Kujala EvijU 10.46, P15 300m 2) Elias Kujala EvijU 43.88, P15 pituus 2) Elias Kujala EvijU 4.53 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Severi Lassila tuuletti voittoa sydämensä kyllyydestä.

Veto kaivoi sotakirveen esiin

Veto-Jymy 2-0 (4-3,3-0) Vimpelin Veto kaatoi Sotkamon Jymyn miesten Superpesiksen kolmannessa finaaliottelussa. Ottelusarja on Sotkamolle

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Severi Lassila tuuletti voittoa sydämensä kyllyydestä.

Veto kaivoi sotakirveen esiin

Veto-Jymy 2-0 (4-3,3-0) Vimpelin Veto kaatoi Sotkamon Jymyn miesten Superpesiksen kolmannessa finaaliottelussa. Ottelusarja on Sotkamolle

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.