Toritapahtuma Lappajärven Nuorisoseuralla 29.7. 

Myyntipaikkoja löytyy sisältä ja ulkoa. Arkistokuva.
Myyntipaikkoja löytyy sisältä ja ulkoa. Arkistokuva.
Myyntipaikkoja löytyy sisältä ja ulkoa. Arkistokuva.
Myyntipaikkoja löytyy sisältä ja ulkoa. Arkistokuva.

LAPPAJÄRVEN Nuorisoseuralla toritapahtuma lauantaina 29. heinäkuuta kello 10–15. Samassa tilaisuudessa palkitaan kello 13 Lappajärven kaunein Omakotitalokilpailun voittaja. Kilpailun on järjestänyt Lappajärven Nuorisoseura. Paikalla buffetti, arvontaa ja onnenpyörä lapsille. Myyjille löytyy edullisia paikkoja sisältä ja ulkoa, koululaisille paikat ovat ilmaiset. Paikkoja voi tiedustella Arvilta, Pirjo Ketolalta tai Jorma Savolalta. Nuorisoseura on osoitteessa Nissintie 35. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA