Pohjanmaa Tour IV Lappajärven osakilpailu 

Monipuolinen valikoima kisavälineitä repussa
Monipuolinen valikoima kisavälineitä repussa.
Monipuolinen valikoima kisavälineitä repussa
Monipuolinen valikoima kisavälineitä repussa.

LAPPAJÄRVEN kalakanavan ja raviradan ympäristössä kisattiin Frisbee Golfin Pohjanmaa tourin neljäs osakilpailu sunnuntaina 9.7.2023. Kisakanslia oli sijoitettu kalakanavan vierellä olevaan laavuun. Kilpailuun oli ilmoittautunut osanottajia 54 kappaletta. Ensimmäinen kierros aloitettiin kello 10. Radalla kilpailtiin viidessä eri sarjassa: avoin, amatöörit, junnut, naiset ja Masters 40.  

Ennen kilpailua lämmittelemässä oli Niko Miettinen Tampereelta. 

–Hieno rata, tänne oli mukava tulla. Lajia olen harrastanut viitisen vuotta, Niko kertoi. 

Paikallista järviseutulaista väkeä edusti vimpeliläinen Sami Koskela, joka venytteli portaissa ennen starttia. 

–Mukavaa hommaa tämä on ja leppoisaa kuntoilua, kolme vuotta on tullut lautasta nakeltua, Koskela tuumaa. 

Sää oli mitä ihanteellisin kilpailua ajatellen ja rata oli saatettu hienoon kuntoon Järviseutu Disc Golf Club Ry:n toimesta. Andreas Storbacka oli saapunut Vöyriltä ja edusti Vöyrin paikallista seuraa. 

–Tämä Pohjanmaa Tour lähti liikkeelle juuri kotiradalta Vöyristä. Olemme harrastaneen lajia kolmisen vuotta ja kotona Vöyrillä pyrimme pitämään viikkokisan joka viikko, Andreas kertoi. 

Kovan rutistuksen jälkeen pisteet oli laskettu ja voittajat löytyivät joka sarjaan.  

YLEINEN 

1.Topi Kuusisto, 2.Joni Järvinen, 3.Matti Oksanen, 3.Lasse Nikkari, 5.Santtu Kujala, 5.Niko Miettinen, 7.Harri Paavola, 7.Leo Berg, 9.Mikko Kujanpää ja 10.Jussi Lammassaari 

AMATÖÖRI 

1. Jarkko Koivukangas, 2. Perttu Saari, 3. Janne Fränti, 4. Mikko Timonen, 4. Sami Savola, 6. Janne Saarela, 7. Mats Backlund, 8. Niko Rantavuori, 9. Mika Saari, 9. Niko Lehtola, 9. Samuel Luoma, 12. Juho Vasuri-Keskinen, 13. Niko Kinni Kinnunen, 14. Tuomas Larikka, 15. Andreas Storbacka, 15. Henri Lampinen, 17. Jaakko Punkero, 18. Arttu Saari, 19. Olli Perttola ja 20. Jukka Murtonen 

NAISET 

Tiina Kuorikoski 

MASTERS 

1. Mikko Sompinmäki, 2. Timo Alalantela, 3. Seppo Innanen, 4. Reijo Hilli, 5. Pekka Hilli, 6. Sami Koskela ja 7. Jukka Pitkäaho 

JUNIORIT 

1. Sisu Turunen, 2. Roni Innanen, 3. Jesse Perämäki, 4. Miiro Innanen, 4. Julius Ollikkala, 6. Juho Nikkari, 7.Toni Rahkola, 7. Saku Syrjälä, 9. Elias Rajala, 10. Viljami Ketola, 11. Jere Hautamäki, 12. Juho Salo, 13. Onni-Elmeri Ruutiainen, 14. Noel Kock ja 15. Ilmari Hakala 

Niko Miettinen lämmittelee ennen varsinaisen kilpailun alkua.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.