Uusimmat kesäblogit:

Tavataan markkinoilla! 

Poppikaija kiertää markkinoilla perjantaina.
Poppikaija kiertää Lappajärven markkinoilla perjantaina.

TÄNÄ viikonloppuna Lappajärvellä järjestetään perinteiset kesämarkkinat. Markkinat ovat odotettuja tapahtumia koko järviseudulla. Meillä Lappajärvellä markkinat ovat kaksipäiväiset ja Laajan myyjäkattauksen lisäksi nähdään pientä ohjelmaa järviseutulaisilta artisteilta. Avauspuheenvuoron pitää kunnanjohtaja Sami Alasara. Juontoparina nähdään tuttu ja turvallinen duo Ollila & Viita-aho

Markkinat ovat suuri voimanponnistus niin yrittäjäyhdistyksen talkooväeltä kuin muiltakin toimijoilta. Haluankin välittää lämpimät kiitokset jokaiselle, joka tavalla tai toisella osallistuu markkinoiden järjestämiseen ja saamme vuosi toisensa jälkeen nauttia tästä mukavasta yhteisöllisestä viikonlopusta. 

Toivotaan viikonlopulle paljon aurinkoa, iloisia jälleennäkemisiä, sekä kaupantekoa. Tervetuloa viettämään mukavia markkinapäiviä Lappajärven kesämarkkinoille!  

Katso markkinat tapahtumakalenteristamme

Inka Herrala 

Puheenjohtaja, Lappajärven Yrittäjät 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.