Uusimmat kesäblogit:

Golfia ja maukasta ruokaa

Lappajärven Loma-Golf Oy:n toimitusjohtaja Keijo Keskinen antoi näkemyksiä ravintolaisäntä Daniel Pakullan puttaussuunnitelmiin.
Lappajärven Loma-Golf Oy:n toimitusjohtaja Keijo Keskinen antoi näkemyksiä ravintolaisäntä Daniel Pakullan puttaussuunnitelmiin.

Järviseudun Golfseuran alkukesä on ollut vaihteleva. Vaikka sateiset päivät ovat tuoneet haasteita, on pelaajia silti riittänyt mukavasti. Kenttä on myös jälleen kerran saanut paljon kiitosta. Lappajärven Loma-Golf Oy:n toimitusjohtaja Keijo Keskinen on palautteesta luonnollisesti mielissään.

– Tottakai sellainen lämmittää. Kauteen lähtö ei ollut helppo, sillä talvi oli kentälle raaka. Olosuhteet saatiin keväällä kuitenkin mainioon kuntoon kenttämestari Elina Hernesniemen johdolla.

– Oman haasteensa toivat yhdellä viheriöllä matoja etsineet kurjet. Niiden tekemien kolojen korjaamisessa oli askaroimista.

Erityistä mielenkiintoa eri puolilta Suomea tulevissa golfareissa herättää siipiratasalus Albatlossi sekä kaksi saariväylää.

– Pelkästään Albatlossi on niin erikoinen lisä golfkentän tarjontaan, että monet tulevat pelkästään sen vuoksi. Kentän vieressä olevat maisemat ovat myös todella upeat, järven läheisyys tuo erittäin miellyttävän elementin.

Myös golfklubin asiakaspalvelu on saanut kiitosta monesta suusta.

– Se on hienoa kuulla, sillä teemme tietenkin parhaamme pelaajien ja muiden vieraiden viihtyvyyden eteen. Yksi lisäpanostuskohde ovat olleet sähkömopot, joita olemme lisänneet tälle pelikaudelle.

Kuluva kesä on tuonut jo kaksi hole-in-onea.

– Parhaana kautena niitä on syntynyt kuusi, joista peräti kolme lyötiin samana päivänä.

Kursseja ja kilpailuja

Järviseudun Golfseura tarjoaa helpon tavan lajin aloittamiseen, sillä läpi kesän pyörivät kaikenikäisten starttikurssit. Kokonaisuuteen kuuluu koulutuspäivän lisäksi kymmenen yhdeksän reiän harjoituskierrosta sekä kertausosio. Kurssi antaa lisäksi JGS:n jäsenyyden vuodeksi.  Järviseudun Golfseurassa panostetaan myös aiemmin golfia pelanneisiin sekä sen jälkeen taukoa lajista pitäneisiin.

– Tarjoamme matalankynnyksen paluun golfin pariin. Se tarkoittaa sitä, että järjestämme harjoittelua sekä mahdollisuuden palata lajin pariin kokeneempien pelaajien kanssa.

Läpi kesän pyörivät myös kilpailut. Seuraava otatus on 15. heinäkuuta pelattava Sop Metal Open.  Kauden kohokohta on 10.-13.elokuuta järjestettävä Kivitippu ProAm ja Pro Invitational –tapahtuma. Täksi vuodeksi on kisaan tehty muutoksia, joukkueissa on kolme amatööriä ja yksi ammattilainen.

– Osa ProAm-kisan tuotosta ja ohessa pidettävän huutokaupan tuotto lahjoitetaan huippugolfari Mikko Korhosen 59 Fundille edistämään nuorten golfareiden taivalta kohti ammattilaiskenttiä.

Ravintola palvelee

Golfklubin ravintolasta vastaa Daniel Pakullan johtama Daniel’s Grillbar. Ravintolassa on tarjolla maanantaista perjantaihin keittolounas.

– Lisäksi on saatavana saksalaistyylistä tukevampaa ruokaa. Käytämme kuitenkin suurimmalta osalta suomalaisia elintarvikkeita, joista merkittävä osa tulee lähialueelta. Esimerkiksi burgereiden pihvit ovat lappajärveläistä ylämaankarjan lihaa.

Viikonloppuisin on tarjolla aamupala. Aurinkoisen sään viikonloppuina on valikoimassa myös grillimenu. Ravintolan tarjontaan kuuluvat lisäksi kahvilapalvelut sekä anniskeluoikeudet. Pakulla muistuttaa ravintolan palvelevan niin golfareita kuin kaikkia muitakin. Myöskään asulla ei ole merkitystä.

– Vaatteilla ei ole väliä, ainoa toive on, että jotain ihoa peittävää on kuitenkin päällä, ravintolamestari nauraa.

Tomi Olli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Annie Laitila kehottaa yrittäjiä miettimään UNESCON Geopark-statuksen hyötyjä omaan asiakasvirtaan.

Status tuli – mitäs nyt? 

KRAATTERIJÄRVI Geopark -hankkeelle myönnetty vihreä kortti virallistetaan vasta toukokuussa, mutta työ hankkeen eteen alkaa jo

Annie Laitila kehottaa yrittäjiä miettimään UNESCON Geopark-statuksen hyötyjä omaan asiakasvirtaan.

Status tuli – mitäs nyt? 

KRAATTERIJÄRVI Geopark -hankkeelle myönnetty vihreä kortti virallistetaan vasta toukokuussa, mutta työ hankkeen eteen alkaa jo

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.