Suviseurakaupunki Kauhavalla on purettu ja alueen luovutustarkastus on tehty 

Ensi kesänä Suviseurat järjestetään Pudasjärven lentokentällä
Suviseurat ovat päättyneet. Ensi kesänä Suviseurat järjestetään Pudasjärven lentokentällä.
Ensi kesänä Suviseurat järjestetään Pudasjärven lentokentällä
Suviseurat ovat päättyneet. Ensi kesänä Suviseurat järjestetään Pudasjärven lentokentällä.

SUVISEURAT Kauhavan lentokentällä ovat päättyneet. Suviseurakutsu ”Tule, katso ja kuuntele” toteutui yli ennakko-odotusten. Suviseura-alueena toiminut Kauhavan lentokenttä on luovutettu takaisin omistajiensa käyttöön. Päävuokranantajan LSK Business Parkin kanssa pidettiin luovutustarkastus torstaina 6.7.2023 ja vuosia kestänyt projekti saatiin näiltä osin päätökseen. Suviseuratyön asiantuntija Asko Syrjälä kertoi, että ensimmäinen kontakti LSK Business Parkin kanssa oli vuonna 2016. Silloin tiedusteltiin mahdollisuutta pitää Suviseuroja Kauhavan lentokentällä. Alusta alkaen yhteistyö on ollut luottamukseen perustuvaa ja yhteistyöhakuista.  

Mika Marjamäki LSK Business Parkista kertoi, että kaikki on tapahtunut niin kuin on luvattu ja sovittu ja yllätyksetkin ovat olleet positiivisia. Tapahtuman mittakaavaan nähden tarkastuksessa esille nousseet huomiot ovat olleet pieniä ja helposti ratkaistavissa. Marjamäen mukaan yhteistyö jatkuu ja Suviseurat voidaan järjestää samalla alueella tulevaisuudessakin. 

 Olli Isopahkala esitti järjestelyorganisaation puolesta suuret kiitokset hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä.  Kaikista asioista on voitu sopia luottamus osapuoliin säilyttäen. Kyösti Marjanen edusti seuraavien Kauhavan Suviseurojen järjestelijöitä ja totesi, että luottavaisin mielin olemme tulossa järjestämään vuoden 2026 Suviseuroja samalle alueelle. Kokemus vahvisti luottamusta lentokentän omistajiin ja alueen soveltuvuuteen suviseurakäyttöön. 

Ensi kesänä Suviseurat järjestetään Pudasjärven lentokentällä. Purkutalkoisiin osallistui yli 1000 talkoolaista ensi kesän suviseurajärjestäjien taholta. Alueelta lähti 26 rekkaa pääosin kohti Pudasjärveä.  

 Suviseurojen järjestelyistä voi antaa palautetta ja lomake löytyy suviseurat.fi verkkosivuilta. Palautelomake on avoin kaikille, palautetta voi antaa suviseuravieras, yhteistyökumppani, alueen asukas tai muu taho. Lämmin kiitos palautteesta jo ennakkoon! 

SRK:n Suviseurat Kauhavalla / viestintätoimikunta 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.