Vedolle harvinainen kotitappio

Hiljattain tuhat Pesispörssi-pistettä saavuttanut Jere Saukko oli Vedon ykkösnimi.
Hiljattain tuhat Pesispörssi-pistettä saavuttanut Jere Saukko oli Vedon ykkösnimi.
Hiljattain tuhat Pesispörssi-pistettä saavuttanut Jere Saukko oli Vedon ykkösnimi.
Hiljattain tuhat Pesispörssi-pistettä saavuttanut Jere Saukko oli Vedon ykkösnimi.

Veto-Joensuu 1-2 (4-6,2-1,0-3)

Vimpelin Veto koki toisen peräkkäisen tappion miesten Superpesiksessä Joensuun Mailan haettua voiton Saarikentältä lähes kolmen tunnin taistelun jälkeen.

Vedon ykköspalkittu Jere Saukkolöi kaksi kunnaria. Miehen tunnelmat olivat kuitenkin hieman apeat.

– Sisäpelimme oli sekoilua ja hätäilyä, laatu puuttui lyönneistä. Ulkopelimme taas on sillä tasolla, että se antaa mahdollisuuden voittaa, nyt kaveri löi paljon hyviä lyöntejä.

Joensuu otti kuskin paikan heti avausvuorossa, missä Elmeri Liedon kakkospuolen läpilyönti tuotti kolme juoksua. Veto ei päässyt missään vaiheessa jaksoa haastamaan kunnolla vieraitaan, sinivalkoisten lohtujuoksut löivät kolme kertaa onnistunut Janne Mäkelä sekä kunnarin niitannut Saukko. Jakso päättyi Vedon osalta tylysti, sillä Mäkelän lyönti ajolähdöstä tuotti kolme paloa.

Toiselle jaksolle Veto sai unelma-alun Saukon iskettyä jälleen kunnarin. Joensuu hiipi kolmannessa vuorossa tasoihin, kunnes Teemu Kinnusen kopiksi tarkoitettu lyönti ratkaisi jaksovoiton neljännessä vuorossa. Supervuorossa Veto yritti kotiutusta kaksi kertaa tuloksetta. Sen jälkeen valokeilaan astui jälleen Joensuun Elmeri Lieto, joka tälläsi kolmen juoksun lyönnin Savonjokeen kolmospuolelta. Ottelun kolmostilanteet Joensuulle suvereenisti 22-11.

Vimpelin pääruoska Tomi Niskanen myönsi vastustajan paremmuuden.

– Joensuu oli ehdottomasti parempi joukkue. He avasivat vahvasti, ja olimme vaisuja. Olen pisteeseen hyvin tyytyväinen, peli oli jo loppua kunnes saimme kopinnostolla toisen jakson voittojuoksun. Superissa kaveri taas löi erinomaisen lyönnin.

– Myös kentälle menomme oli hankalaa, kaverin lukkari teki hommastamme vaikeaa. Nyt tehdään töitä erityisesti sisäpelin eteen, silti siinäkin oli hyviä asioita.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA