Veto nautiskeli Koskenkorvasta

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

KoU-Veto 0-2 (2-3,1-8)

Vimpelin Veto kaatoi miesten Superpesiksessä Koskenkorvan Urheilijat selkein lukemin. Veto ratkaisi kesäisen lämpimässä säässä pelatun kahinan ensimmäisen jakson toisessa vuorossa Matias Rinta-ahon kahdella sekä Jukka-Pekka Vainionpään yhdellä kotiutuksella. Koskenkorva nousi vielä juoksun päähän, enempään härkäpaitojen eväät eivät riittäneet.

Veto tuli toisellekin jaksolle vahvasti siirtyen ensimmäisessä sisävuorossaan kahden juoksun johtoon. Veto lisäsi juoksutiliään toisessa vuorossa Mikko Vihriälän lyönnillä. Koskenkorvan kavennettua, nähtiin kolmannessa vuorossa lopullinen ”Kossun siemaisu” Vedon takoessa neljä juoksua. Ottelun kolmostilanteet Vedolle 17-11.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen oli mielissään täydestä pistesaaliista.

– Hyvä kolmen pisteen voitto, sen pohjusti kauden paras ulkopeli. Sisäpeli parani toisella jaksolla ensimmäisen jakson hieman vaisumman menon jälkeen, tärkeintä olivat täydet pisteet.