Veto palasi voittojen tielle – ”Liekehtivä jättiläinen” murjoi Mansea

Elmeri Anttila oli hurjana. Mies löi kolme juoksua, toi neljä sekä keräsi 9/11 kärkilyöntitehot.
Elmeri Anttila oli hurjana. Mies löi kolme juoksua, toi neljä sekä keräsi 9/11 kärkilyöntitehot.
Elmeri Anttila oli hurjana. Mies löi kolme juoksua, toi neljä sekä keräsi 9/11 kärkilyöntitehot.
Elmeri Anttila oli hurjana. Mies löi kolme juoksua, toi neljä sekä keräsi 9/11 kärkilyöntitehot.

Veto-Manse PP 2-0 (9-5, 6-4)

Miesten Superpesiksen viime kauden finalistit Vimpelin Veto ja Tampereen Manse PP iskivät Saarikentällä yhteen ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Veto-leiriin toi iloa Mikko Kanalan paluu tositoimiin loukkaantumisen jälkeen. Kanala sivalsi mainiot kärkilyöntitehot 9/11, ja kirmasi kaksi kertaa kotipesään.

Veto aloitti hyytävissä oloissa pelatun ottelun vahvasti siirtymällä ensimmäisessä vuorossa kolmen juoksun johtoon yksittäisillä kotiutuksilla. Jakson tehomieheksi nousi Veto-jokeri Janne Mäkelä, joka täräytti jakson juoksuista viisi, tehokkaimpana kolmannen vuoroparin neljän juoksun isku. Vedon osalta ainoa miinus kirjataan viimeisestä vuoroparista, missä Manse kavensi sinivalkoisten 9-0 johtoa viidellä juoksulla.

Toisella jaksolla Manse karautti ensimmäisessä vuorossa kahden juoksun johtoon. Veto vastasi toisessa vuoroparissa Mäkelän kotiutuksella. Kolmannen vuoron aloittavalla parrasvaloihin astui Vedon pisin pelaaja, Elmeri Anttila. Koppari näytti tamperelaisille rajua hauista kahden juoksun niitillään. Manse ei kuitenkaan luovuttanut, ”Keisarit”, nousi Vedon rinnalle tasoittavallaan. Neljännessä vuorossa iski jälleen ”Liekehtivä jättiläinen”, Elmeri Anttila, joka kiskaisi Vedon johtoon. Veto-mylly jauhoi käyntiin päästyään vielä kaksi lisäjuoksua, eikä Mansen viimeisen vuoron lohtujuoksu muuttanut lopputulosta. Kahinan kolmostilanteet Vedolle murhaavasti 26-13.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen oli tyytyväinen.

– Erinomainen peli joukkueelta, hyvä valmistautuminen sekä tunnetila itse otteluun. Selkeytimme tekemistämme edellisen tappio-ottelun jälkeen, mikä toi paljon hyviä suorituksia.

– Erityisen lämmittävää oli toisen jakson kääntäminen tappioasemasta, olimme sitkeitä, tuotimme voiton sisäpelillämme.

Manse-piiskuri Jani Komulainen oli pettynyt.

– Silti kunnia Vedon lyöntipelille. Oma pelimme oli hieman sekavaa, tekemistä riittää.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.