Kuntalaan esitetään välikaton korjausta

Kunnan toivotaan järjestävän resurssia Kuntalan välikaton kuntoon saattamiseksi.
Kunnan toivotaan järjestävän resurssia Kuntalan välikaton kuntoon saattamiseksi.

VIMPELIN kunnanhallitus merkitsi kokouksessaan 29. toukokuuta tiedoksi Kuntala Oy:n osakkaan ja asukkaan lähettämän vaatimuskirjeen, joka on osoitettu myös tekniselle toimelle. Yhteydenotossa esitetään, että teknisen toimen ”tulee mitä pikimmiten saattaa korjattavaksi kosteusvaurioinen välikattorakenne kirjaston kohdalla, jonka juurisyy on riittämätön tuuletus. — Toimeen on kerrankin ryhdyttävä nopealla aikataululla, koska kiinteistössä vaurion kohdalla toimii apteekki, jolla on useita työntekijöitä, apteekin ollessa samalla huomattava yhtiövastikkeen maksaja.”

Kunta hallinnoi osakkeellaan tiloja, joissa apteekki on vuokralla ja kunta maksaa tilan yhtiövastikkeen.

Asian saattaminen teknisen toimen tietoon ja suunnitteluun hyväksyttiin ja kehotettiin teknistä tointa tarkistamaan sopimusasia yhdessä Kuntala Oy:n kanssa.

Luitko jo nämä uutiset, jotka koskevat Vimpeliä?

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/05/30/vimpelin-ylioppilailla-pohjanmaan-parhaat-arvosanat/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/05/30/sivistyslautakunta-valitsi-opettajia-alajarvelle-ja-vimpeliin/
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/05/29/kraatterinjarven-geopark-info-painotti-yrittajien-tarkeytta-hankkeessa/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.