Veto raapi voiton väkisin – ”Sahin Sulttaani” ratkaisi taistelun

Lauri Vihriälä ja muu Veto-lauma tuulettivat voittoa.
Lauri Vihriälä ja muu Veto-lauma tuulettivat voittoa.
Veto-KPL 2-1 (2-3,2-1,2-1) Vimpelin Veto otti kolmannen peräkkäisen voiottonsa miesten Superpesiksessä kaatamalla Kouvolan Pallonlyöjät lähes 2000 silmäparin edessä. Vedon ykköspalkittu, 5/8 kärkilyöntitehot kerännyt Olli Heikkala kiitteli joukkueen nousua vaikeasta tilanteesta. -...

Veto-KPL 2-1 (2-3,2-1,2-1)

Vimpelin Veto otti kolmannen peräkkäisen voiottonsa miesten Superpesiksessä kaatamalla Kouvolan Pallonlyöjät lähes 2000 silmäparin edessä. Vedon ykköspalkittu, 5/8 kärkilyöntitehot kerännyt Olli Heikkala kiitteli joukkueen nousua vaikeasta tilanteesta.

-…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.