Muhkea ja uhkea Kesäseutu ilmestyy 7. kesäkuuta

Järviseudun Sanomien perinteinen kesänumero, Kesäseutu, ilmestyy 7.6.2023.
Järviseudun Sanomien perinteinen kesänumero, Kesäseutu, ilmestyy 7.6.2023.

JÄRVISEUDUN SANOMIEN perinteinen Kesäseutu-numero ilmestyy 7. kesäkuuta. Sen painos on 20 000 kappaletta ja se jaetaan isojakona sivulla 19 näkyvän kartan mukaisesti sekä sitä tulee jakoon noutopisteisiin kaikkiin Järviseudun alueen kuntiin ja paikallisiin kesätapahtumiinkin, esimerkiksi markkinoille ja Suviseuroihin. Lehti on lisäksi luettavissa kotisivuillamme koko kesän ajan. 

–Kokoamme jälleen alueen suurimman ja monipuolisimman kesälehden, jossa on lukemista ja nähtävää niin paikallisille asukkaille, mökkiläisille kuin matkailijoillekin, kertoo päätoimittaja Hannu Takala.

Kesäseudussa ovat esillä alueen kunnat ja toimijat palveluineen ja tapahtumineen sekä alueen laajat, monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä kesäkohteet, ihmisiä ja ilmiöitä unohtamatta. Mukavaa tekemistä ja lukemista riittää koko kesän ajaksi. 

Mainos

–Lehti on odotettu, luettu ja tykätty. Sitä säilytetään kotona, mökillä tai asuntovaunulla koko kesän ajan ja sen juttuihin palataan aika ajoin.

Voit jättää vielä omat vinkkisi ja toiveesi Kesäseudun sisällöstä kotisivullamme kommentoimalla tätä juttua tai sähköpostitse toimitus@jarviseudunsanomat.fi. 

Viime vuonna Kesäseutu näytti tältä

Kurkkaa kesäasukassivustollemme

Kommentit

Voit kommentoida tätä juttua, vain tilaajille. Kommentit näkyvät kaikille.

2 kommenttia artikkeliin ”Muhkea ja uhkea Kesäseutu ilmestyy 7. kesäkuuta”

Jätä kommentti

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.