KJV:n futsal kausi päätökseen 

Joukkuekuva: Antti Järvinen
Joukkuekuva: Antti Järvinen
Joukkuekuva: Antti Järvinen
Joukkuekuva: Antti Järvinen

KORTESJÄRVEN JÄRVI-VEIKKOJEN futsal kauden 2022–2023 IV divisioonan sarjaan osallistui KJV:ltä totuttuun tapaan kaksi miesjoukkuetta KJV ja KJV Black. Kotiturnaukset järjestettiin Kauhavan Yhtenäiskoulun salissa neljänä kertana.  

–Joukkueiden sijoitukset olivat jaettu viides sekä yhdeksäs sija. Kaudelle saatiin pari todellista vahvistusta kokoonpanoihin. FC Opasta Oulusta I divisioonassa pelannut Jere Paalanen oli kovan luokan kaappaus Järvi-Veikkojen rinkiin sekä maalivahti osastolle Ville Tuomaala, joka siirtyi Lapuan Ponnistuksesta. Lapuan Virkiästä saatiin uutta nuorta virtaa, kun Juuso Talvitie hyppäsi rinkiin. Kauden aikana oli kaikkiaan 35 pelaajaa ringissä, harjoituksia pidettiin Kauhavalla sekä Kortesjärvellä kahdesti viikossa, kertoo Jouni Mattila

Pistepörssi voiton nappasi Ville Kankaanpää tehoin 11+3 toiseksi Jere Paalanen 8+2 sekä Ali Hamid Zainalabdin 5+5.  

–Futsal kauteen voidaan olla tyytyväisiä. Muutama tiukka ottelu kun olisi pystytty kääntämään, niin sijoitus olisi ollut kolmas, Mattila kertaa. 

Jurva-70 nousi sarjassa II-divariin. Miesten joukkueen katseet ovat jo käännetty jalkapalloon ja ensi sunnuntaina joukkue pelaa ensimmäisen harjoitusottelun Pop Areenalla Kauhavalla. Kausi pyörähtää käyntiin toukokuulla. Joukkueeseen mahtuu myös uusia innokkaita pelaajia mukaan. Futsal kaudella pelasivat maalivahteina Sami Paalanen ja Ville Tuomaala. Pelaajina Henri Rintala, Juha-Matti Sarkaranta, Juho Mäki-Maunus, Tatu Ihanamäki, Sami Metsänranta, Omar Khribich, Tuomo Rintala, Juuso Lehto, Kaj Väljä, Samuel Kovanen, Sorin Lingurar, Ali Hamid Zainalabdin, Jouni Mattila, Sami Tyynismaa, Juha Kivikangas, Gler Too, Juuso Talvitie, Reza Hosseini, Rami Pihlajamäki, Anssi Ervasti, Jere Paalanen, Jussi Viitala, Markku Takala, Jorma Eilonen, Ville Kankaanpää, Ogla Sarmad, Mikko Ervasti, Kai Koski, Antti Hakala, Antti Järvinen, Mohamed Osman Abdulahi, Konsta Kettunen, Loch Francisc Levente sekä Arttu Rintamäki.   

Lue myös: KJV lähtee futsal-kauteen itseluottamusta puhkuen — pitkästä aikaa myös juniorijoukkue – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Palloliitto palkitsi KJV-legenda Jouni Mattilan elämäntyöstään jalkapallon eteen – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.