Viikon luetuimmat

Palossa syntyneet vahingot ovat mittavat.
Palossa syntyneet vahingot ovat mittavat.
Palossa syntyneet vahingot ovat mittavat.
Palossa syntyneet vahingot ovat mittavat.

Viikon luetuimpiin uutisiin kuului teollisuushallin palo Alajärven Luoma-aholla Teollisuushalli paloi Alajärvellä – pelastuslaitos sai illan ja yön aikana kaksi jatkohälytystä – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi). Myös murtovarkaiden keikka Vimpelin apteekkiin kiinnosti Vimpelin apteekkiin murtauduttiin – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi).

Mainos

Positiivisetkin uutiset innostivat lukijoita jutun ääreen! Vuoden Intoilija ja Vuoden Intoilu -palkinnot menivät Lappajärvelle ja Evijärvelle. Aisaparin kevätkokouksessa palkittiin Vuoden Intoilija ja Vuoden Intoilu  – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.