Vimpelin apteekkiin murtauduttiin

Varhain sunnuntaina aamulla murtauduttiin Vimpelin apteekkiin, josta anastettiin erilaisia lääkkeitä. Teko on tapahtunut sunnuntaina klo 05 – 06. Poliisi pyytää yleisöhavaintoja apteekkimurtoon liittyen ja havainnot voi ilmoittaa vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Vimpelin apteekkiin murtauduttiin myös vuonna 2015, lue lisää.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.