Vimpelissä apteekkimurto

Vartiointiliikkeen kautta tuli murtohälytys Vimpelin apteekkiin yöllä kello 3.20. Paikalle lähti useita partioita eri suunnista. Kokkolasta lähtenyttä poliisipartiota vastaan tuli Perhon ja Vetelin rajalla vaalea/harmaa Audi-merkkinen henkilöauto, jossa ei ollut rekisterikilpeä.
Partio lähti seuraamaan huomattavalla ylinopeudella pakenevaa Audia. Kymmenien kilometrien takaa-ajon päätteeksi partio tavoitti takaa-ajetun ajoneuvon hylättynä Toholammilta Lestintien asunnon pihasta. Poliisikoiraa apuna käyttäen poliisi tavoitti noin kilometrin päästä metsäalueelta kolme miestä, joiden hallusta löytyi huomattava määrä erilaisia lääkkeitä ja lääkepaketteja. Miehet otettiin kiinni epäiltyinä törkeään varkauteen, törkeään huumausainerikokseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen.
Epäillyt ovat 20–29-vuotiaita ja heidän epäillään olleen kiinniotettaessa voimakkaasti lääkkeiden vaikutuksen alaisina ja siksi heidät on siirretty sairaalahoitoon. Kaksi epäillyistä on kotoisin Pietarsaaresta ja yksi Vaasasta ja kaikilla heillä on aikaisempaa vastaavanlaista rikostaustaa. Yksi epäilty oli lisäksi matkustuskiellossa, joten hänen epäillään syyllistyneen matkustuskiellon rikkomiseen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.