Vimpelissä apteekkimurto

Vartiointiliikkeen kautta tuli murtohälytys Vimpelin apteekkiin yöllä kello 3.20. Paikalle lähti useita partioita eri suunnista. Kokkolasta lähtenyttä poliisipartiota vastaan tuli Perhon ja Vetelin rajalla vaalea/harmaa Audi-merkkinen henkilöauto, jossa ei ollut rekisterikilpeä.
Partio lähti seuraamaan huomattavalla ylinopeudella pakenevaa Audia. Kymmenien kilometrien takaa-ajon päätteeksi partio tavoitti takaa-ajetun ajoneuvon hylättynä Toholammilta Lestintien asunnon pihasta. Poliisikoiraa apuna käyttäen poliisi tavoitti noin kilometrin päästä metsäalueelta kolme miestä, joiden hallusta löytyi huomattava määrä erilaisia lääkkeitä ja lääkepaketteja. Miehet otettiin kiinni epäiltyinä törkeään varkauteen, törkeään huumausainerikokseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen.
Epäillyt ovat 20–29-vuotiaita ja heidän epäillään olleen kiinniotettaessa voimakkaasti lääkkeiden vaikutuksen alaisina ja siksi heidät on siirretty sairaalahoitoon. Kaksi epäillyistä on kotoisin Pietarsaaresta ja yksi Vaasasta ja kaikilla heillä on aikaisempaa vastaavanlaista rikostaustaa. Yksi epäilty oli lisäksi matkustuskiellossa, joten hänen epäillään syyllistyneen matkustuskiellon rikkomiseen.

Jaa juttu: