Nelimarkka-museon näyttely on Kauniston omakuvahahmojen päätepiste: ”Nyt tuntuu, että tämä on tässä”

Jani Kaunisto myöntää, että ei ole ihan helppoa tuoda teoksia työhuoneelta julkisesti nähtäville. Hänen maalauksensa ovat abstrakteja, mutta samalla hyvin henkilökohtaisia ja omakuvallisia.
Jani Kaunisto myöntää, että ei ole ihan helppoa tuoda teoksia työhuoneelta julkisesti nähtäville. Hänen maalauksensa ovat abstrakteja, mutta samalla hyvin henkilökohtaisia ja omakuvallisia.
VIMPELILÄINEN kuvataiteilija Jani Kaunisto kokosi Nelimarkka-museolle näyttelyn otsikolla Kutsumaton hiljaisuus. Näyttelyä koostaessa mielessä pyörivät ihmiselämän vanheneminen, muistot, ihmisten kohtaaminen, elämän häilyvyys ja ohikiitävyys.

VIMPELILÄINEN kuvataiteilija Jani Kaunisto kokosi Nelimarkka-museolle näyttelyn otsikolla Kutsumaton hiljaisuus. Näyttelyä koostaessa mielessä pyörivät ihmiselämän vanheneminen, muistot, ihmisten kohtaaminen, elämän häilyvyys ja ohikiitävyys.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.