”Katajalainen” jäsenkorjaus on ilmiö, jonka perässä ajetaan satoja kilometrejä 

Kataja esittelee NeuroCryoStimulaatiolaitteen toimintaa. NCS-hoito käynnistää kehossa termoshokin, jolloin elimistö alkaa tuottaa useita eri luontaista paranemisprosessia edistäviä hormoneja.
Kataja esittelee NeuroCryoStimulaatiolaitteen toimintaa. NCS-hoito käynnistää kehossa termoshokin, jolloin elimistö alkaa tuottaa useita eri luontaista paranemisprosessia edistäviä hormoneja.
VIMPELISSÄ vastaanottoaan pitävän, Evijärveltä kotoisin olevan manuaaliterapeutti Jukka Katajan vastaanotolle tullaan mitä moninaisin oirein. Mieleenpainuvimmista asiakaskokemuksista ei voi lehdessä kirjoitella edes nimettömästi, ne on arkistoitu syvälle omaan mieleen mielenkiintoisina op...

VIMPELISSÄ vastaanottoaan pitävän, Evijärveltä kotoisin olevan manuaaliterapeutti Jukka Katajan vastaanotolle tullaan mitä moninaisin oirein. Mieleenpainuvimmista asiakaskokemuksista ei voi lehdessä kirjoitella edes nimettömästi, ne on arkistoitu syvälle omaan mieleen mielenkiintoisina op…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.