Vedon voittokulku päättyi

Kristina Kingin taistelu ei auttanut Vetoa voittoon.
Kristina Kingin taistelu ei auttanut Vetoa voittoon.
Kristina Kingin taistelu ei auttanut Vetoa voittoon.
Kristina Kingin taistelu ei auttanut Vetoa voittoon.

Veto-ToPo  74-90 (34-48)

Vimpelin Vedon viiden ottelun voittoisa taival naisten Korisliigassa päättyi Torpan Poikien haettua alemman loppusarjan pisteet Vimpelistä. Helsinkiläiset ottivat kuskin paikan avausneljänneksellä kuitaten sen kahdeksalla pisteellä. Torpan hienoinen hallinta jatkui myös toisella neljänneksellä, mikä tiesi vieraille selkeää taukojohtoa.

Veto tuli tauolta vahvalla sisulla napaten kolmannen kymmenminuuttisen neljällä pisteellä. Päätösneljänneksellä sinivalkoiset nousivat lähimmillään kahdeksan pisteen päähän, mutta enempään rahkeet eivät riittäneet. Veto upotti pelitilanne heitot 43-prosenttisesti, Torpan lukema oli 52. Levypallot vei niukasti Torppa 36-35.

Vedon valmentaja Jarkko Havu oli pettynyt tappioon, mutta näki myös hyvää.

– Vastassa oli erittäin hyvä joukkue, ToPo ei todellakaan voittanut sattumalta joku aika sitten Suomen Cupia. Olenkin tappiosta huolimatta tyytyväinen kamppailuumme ja taisteluumme. Vaikka olimme pikkuisen perässä, haastoimme heitä ajoittain vahvasti.

Mainos

– Suurin syy tappioon oli heidän tehokkaampi heittopelinsä. Torppa pääsi myös juoksemaan liikaa nopeita hyökkäyksiä tehden helpohkoja koreja.

Vimpelin tehokkaimmat pussittajat olivat Alexandra Wittinger, 27,sekä Kristina King, 19.  Jatkossa on kuitenkin erittäin tärkeää, että myös muiden heitot uppoavat huomattavasti tehokkaammin, sillä jenkkikaksikko teki reilusti yli puolet Vedon pisteistä.  Havu näkee asian samoin.

– Olisi tietenkin toivottavaa, että useammalla pelaajalla olisi kaksinnumeroinen pistemäärä.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.