Lappajärven Feel Good! -tapahtumassa tietoa ja touhua nuorisolle

Anssi Kuusela Lappajärven kunnasta kertoo Jamin opiskelijoille harrastusmahdollisuuksista ja aktiviteeteista
Feel Good! Lappajärvi Hannu Takala Lappajärven nuorisotiloissa maneesintiellä kävi kova kuhina keskiviikkona 22.2. Paikalla oli toimijoita eri tahoilta; 4H Lappajärvi, Etsivä nuorisotyö, Alajärven seurakunta, Lappajärven kunta Ohjaamo, E-P hyvinvointialue ja Järvislakeuden kansalaisopisto. Paikalla oli nuoria vierailijoita alueen oppilaitoksista ja tietoa ja suuhunpantavaa oli heille vankasti tarjolla. Olimme paikalla juuri silloin kun vieroilijoita oli Järviseudun ammatti-instituutista. Osallistujat saivat ovella Feel Good passin, jossa jokainen paikalla ollut toimija oli edustettuna. Palauttamalla passin yhteystiedoilla osallistuit arvontaan.
Anssi Kuusela Lappajärven kunnasta kertoo Jamin opiskelijoille harrastusmahdollisuuksista ja aktiviteeteista
Feel Good! Lappajärvi Hannu Takala Lappajärven nuorisotiloissa maneesintiellä kävi kova kuhina keskiviikkona 22.2. Paikalla oli toimijoita eri tahoilta; 4H Lappajärvi, Etsivä nuorisotyö, Alajärven seurakunta, Lappajärven kunta Ohjaamo, E-P hyvinvointialue ja Järvislakeuden kansalaisopisto. Paikalla oli nuoria vierailijoita alueen oppilaitoksista ja tietoa ja suuhunpantavaa oli heille vankasti tarjolla. Olimme paikalla juuri silloin kun vieroilijoita oli Järviseudun ammatti-instituutista. Osallistujat saivat ovella Feel Good passin, jossa jokainen paikalla ollut toimija oli edustettuna. Palauttamalla passin yhteystiedoilla osallistuit arvontaan.

Lappajärven nuorisotiloissa Maneesintiellä kävi kova kuhina keskiviikkona 22.2. Paikalla oli toimijoita eri tahoilta; 4H Lappajärvi, Etsivä nuorisotyö, Alajärven seurakunta, Lappajärven kunta, Ohjaamo, E-P hyvinvointialue ja Järvislakeuden kansalaisopisto. Tapahtumassa oli nuoria vierailijoita alueen oppilaitoksista ja heille oli tietoa ja suuhunpantavaa vankasti tarjolla.

Osallistujat saivat ovella Feel Good -passin, jossa jokainen paikalla ollut toimija oli edustettuna. Palauttamalla passin yhteystiedoilla osallistui arvontaan.

Luitko tämän seurakunnan nuortentiloista: Nuortentila Hengis Lappajärvellä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.