Mielenkiintoinen turvallisuuspoliittinen ilta tulossa

Mauri Koskela on mukana turvallisuuspolitiikan keskustelutilaisuudessa Kivitipussa 9. maaliskuuta.
Mauri Koskela on mukana turvallisuuspolitiikan keskustelutilaisuudessa Kivitipussa 9. maaliskuuta.
LAPPAJÄRVEN Kivitipussa vietetään mielenkiintoinen turvallisuuspoliittinen ilta luentojen ja paneelikeskustelun merkeissä torstaina 9. maaliskuuta kello 18 alkaen.

Paikalla on todella arvovaltainen ja asioista perillä oleva asiantuntijajoukko. Kun puhutaan meitä kaikkia koskettavasta NATO-kysymyksestä, on oikea henkilö asian tiimoilta valtiotieteiden lisensiaatti, prikaatinkenraali (evp.) Juha Pyykönen, joka on paneutunut aiheeseen. 

Lakisodankäynnistä meille kertoo Sam Leijonanmieli, diplomatian- ja sotatieteiden maisteri, joka on perehtynyt aiheeseen syvällisesti kotimaan ja ulkomaan opiskelujen myötä.  

Keskusteluun otetaan mukaa etäyhteydellä Puolustusministeriön kansliapäällikkö ja entinen Euroopan Unionin sotilasesikunnan päällikkö, kenraaliluutnantti (evp.) Esa Pulkkinen. Pulkkinen kertoo Suomen turvallisuuspoliittisesta tilanteesta ja sen kehittymisestä. Lisäksi hän kertoo maamme puolustusvalmiuden tilasta. 

Alustavasti myös kenraalimajuri (evp.) Pekka Toveri lähestyy paikalla olevaa yleisöä viimehetken päivitetyllä striimillä Ukrainan tilanteesta. Omien kiireidensä vuoksi hän osallistuu tilaisuuteen näin striimin kautta.  

Tilaisuudessa on luonnollisesti mukana prikaatinkenraali (evp.) Mauri Koskela, joka on isännöimässä koko iltapuhdetta. Koskela avaa yleisölle rauhanvälityksen erityspiirteitä CMI-Martti Ahtisaari Peace Foundationin näkökulmasta.  

Tässä alustavaa tietoa tilaisuudesta, jota ei kannata jättää väliin. Seuratkaa mahdollisia ilmoituksia asian tiimoilta lehdestämme ja sosiaalisesta mediasta.  

Hannu Takala

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.