Vimpeliläisyritys solmi merkittävän yhteistyösopimuksen  

Yhteistyösopimusta kirjoittamassa Triforman Tiina Koivuniemi ja AFPRAn Alban Laci.
Yhteistyösopimusta kirjoittamassa Triforman Tiina Koivuniemi ja AFPRAn Alban Laci.
Yhteistyösopimusta kirjoittamassa Triforman Tiina Koivuniemi ja AFPRAn Alban Laci.
Yhteistyösopimusta kirjoittamassa Triforman Tiina Koivuniemi ja AFPRAn Alban Laci.

VIMPELILÄINEN, koulutus- ja kehittämispalveluita tarjoava Triforma Oy on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Albanian palontorjunta- ja pelastusyhdistys AFPRAn kanssa.  

AFPRA on palo- ja pelastusalan edunvalvontaan ja kehittämiseen keskittyvä, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka toimii läheisessä yhteistyössä Albanian sisäministeriön ja kuntien kanssa. Kuluneen vuoden alusta alkaen se on laajentanut toimintaansa palo- ja pelastustoimen sekä toiminnan laadun ja kehittämisen koulutukseen.  

Mainos

Yhteistyö vimpeliläisyrityksen kanssa kattaa koulutus, tutkimus- ja kehittämispalveluita. Sen myötä on jo aloitettu kouluttajien kouluttaminen, ja lisäksi Triforman toimitusjohtaja Tiina Koivuniemi toimii AFPRAn pedagogisena asiantuntijana. Kevään 2023 aikana yhteistyö on laajentumassa kehittämishankkeisiin sekä Albaniassa valtakunnallisten koulutusohjelmien kehittämiseen.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.