Apua Ukrainaan Länsirannalta 

Tarve Ukrainassa on loputon, jokainen lähetetty paketti auttaa asiaa.
Tarve Ukrainassa on loputon, jokainen lähetetty paketti auttaa asiaa.
Tarve Ukrainassa on loputon, jokainen lähetetty paketti auttaa asiaa.
Tarve Ukrainassa on loputon, jokainen lähetetty paketti auttaa asiaa.

Länsirannan kädentaitopiirissä Lappajärvellä päätettiin lähteä mukaan keräykseen Ukrainan hyväksi ja tulosta syntyi. Idea neulomiseen saatiin Pirjolta, joka oli toimittanut ison kasan neulomuksia Evijärven keräykseen. 

Paketti sisälsi 20 kypäränalusmyssyä, 12 paria liipaisinlapasia sekä yhdeksän pari villasukkia.  Pakettiin meni vielä villaisia vaatteita. Neulomassa ovat olleet Vuokko, Ritva, Maarit, Ritva, Helmi, Raija, Oili, Taina, Arja sekä Heli, Merja ja Jaana. Isot kiitokset kaikille neulomiseen osallistuneille.  

Toinen paketti on keräyksessä ja siihen tulee kuivaelintarvikkeita sekä lämmintä vaatetta. Autaukrainaa.fi -sivuston kautta paketin saa lähettää postivapaasti. 

Lisäksi olemme osallistuneet kamiinojen keräykseen rahallisesti. Mukaan lähtivät myöskin VM-Carpet, Länsirannan Kyläyhdistys, Karvalan Nuorisoseura, Lappajärven Tuoremehuasema, Länsirannan Maa- ja Kotitalousseura sekä Länsirannan Kädentaitopiiri. Se keräys päättyy tämän kuukauden lopussa. Kamiinat valmistetaan Suomessa Lappeenrannan yliopiston piirustuksilla, mistä kamiinaprojekti sai alkunsa ja lähetetään rekan kyydillä Ukrainaan toimittaen siellä tarvitseville. Rahaa kamiinoiden hankkimiseen tuli yhteensä 1100 euroa. 

Maarit Ahola 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.