Kristillisdemokraattien ehdokaslista on täynnä

KD sai ehdokaslistansa täyteen Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla.
KD sai ehdokaslistansa täyteen Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla.
KD Pohjanmaan ja KD Keski-Pohjanmaan piirihallitukset asettivat viimeisetkin ehdokkaansa Vaasan vaalipiiriin ja sai näin ehdokaslistansa täyteen.

Ehdokkaita on eri puolelta vaalipiiriä, mukana myös ensikertalaisia.

Suomeen Suunnanmuutos – Kristillisdemokraattien ehdokkaat Vaasan vaalipiirin alueelta ovat Ahlskog Hanna-Lea, Kokkola, Ahopelto Pentti, Alavus, Ali-Haapala Virpi, Toholampi, Granberg Håkan, Mustasaari. Kaunismäki Tomi, Vaasa, Karell Arvid, Mustasaari, Kippo Hannu, Kokkola, Latvala Sampo, Alajärvi, Lehtola Rami, Pietarsaari, Lähdesmäki Juhana, Ilmajoki, Mäki Carita, Kauhava, Männistö Veera, Vaasa, Nummensalo Kati, Seinäjoki, Pettersson David, Pedersöre, Rantanen Kimmo, Seinäjoki ja Östman Peter, Luoto.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.