Oodi ystävyydelle  

HENGENHEIMOLAINEN voi löytyä joskus yllättäen, varsinaisesti sitä sen kummemmin etsimättä. Toinen saattaa jo kohdatessa tuntua tutulta, ajatella samoin, ymmärtää puolesta lauseesta ja saada aikaan kotoisan olon. Aikuisiällä kohdanneet Tuija Isoketo ja Anniina Liikala päätyivät yhteis...

HENGENHEIMOLAINEN voi löytyä joskus yllättäen, varsinaisesti sitä sen kummemmin etsimättä. Toinen saattaa jo kohdatessa tuntua tutulta, ajatella samoin, ymmärtää puolesta lauseesta ja saada aikaan kotoisan olon. Aikuisiällä kohdanneet Tuija Isoketo ja Anniina Liikala päätyivät yhteis…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.