Miesten välinen ystävyys on mutkatonta 

Tuomas Antila (kuvassa vasemmalla) ja Ari Anttila muistelevat tunteneensa ainakin 15 vuotta. Ystävyys heille merkitsee hiljaista kunnioitusta toista kohtaan. Sitä ei tarvitse sanoittaa, kun ”tietää, että toinen tietää”.
Tuomas Antila (kuvassa vasemmalla) ja Ari Anttila muistelevat tunteneensa ainakin 15 vuotta. Ystävyys heille merkitsee hiljaista kunnioitusta toista kohtaan. Sitä ei tarvitse sanoittaa, kun ”tietää, että toinen tietää”.
EMPIIRISEEN tutkimukseen nojaten voisi todeta, että miesten ja naisten ystävyyssuhteissa on eroavaisuuksia. Siinä missä naiset voivat viettää ystävän kanssa puhelimessa tuntikausia analysoiden, miehille riittää tieto siitä, että toinen on olemassa.  –Siinä on paljon sellaista...

EMPIIRISEEN tutkimukseen nojaten voisi todeta, että miesten ja naisten ystävyyssuhteissa on eroavaisuuksia. Siinä missä naiset voivat viettää ystävän kanssa puhelimessa tuntikausia analysoiden, miehille riittää tieto siitä, että toinen on olemassa. 

–Siinä on paljon sellaista…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.