Päiväkodille lisätilaa Evijärvellä

Evijärven maanantain kunnanhallituksen päätöksiä.

EVIJÄRVEN maanantaisessa kunnanhallituksen kokouksessa käsiteltiin muun muassa päiväkodin lisätilan KVR-urakoitsijan valinta.

Uusi massiivipuinen rakennus pystytetään paikoitusalueelle nykyisen uuden päiväkodin viereen. Siihen tulee kaksi osastoa, joista toiseen mahtuu 21 lasta ja toiseen 12.

Se valmistuu 18. kesäkuuta 2023 mennessä ja korvaa Lahdenkylässä toimivan päiväkodin satelliittiyksikkörakennuksen.

Kolmesta ehdolla olleesta urakoitsijasta kunnanhallitus valitsi teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti halvimman tarjouksen, 702 703 euroa (alv 0%), jätti DEN Finland Oy/Finnlamelli. Hintaan ei sisälly ulkoleikkivälineitä eikä mahdollisia aitoja.

KYLIEN kehittämisrahan kevään hakukierros alkaa jälleen 15.2. ja jatkuu 20.3. asti. Syksyn hakukierros on 15.8.–4.9. Yhteensä avustuksia on jaossa koko vuodelle 30 000 euroa.

Kunta tukee vuosittain Evijärven 4H-yhdistystä rahallisesti. Tälle vuodelle yhdistykselle myönnetään 18 000 euroa. Viime vuonna summa oli 17 500 euroa.

Kokouksessa päätettiin myös muun muassa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen purkamisen järjestelyistä nyt, kun sen tehtävät, henkilöstö ja omaisuus ovat vuoden alusta siirtyneet hyvinvointialueelle.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta ostaa Evijärven nuorisoseuralta reilulla 13 000 eurolla kiinteistön, joka sijaitsee urheilukentän vieressä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.