Maakuntakaavan yleisötilaisuudet käynnistyvät

Järviseudun Sanomat on Etelä-Pohjanmaan Järviseudun alueen puolueeton paikallislehti. Kuva: Eija Pippola.
Järviseudun Sanomat on Etelä-Pohjanmaan Järviseudun alueen puolueeton paikallislehti. Kuva: Eija Pippola.

ETELÄ-POHJANMAAN uuden maakuntakaavan luonnos on nähtävillä ja siitä on mahdollista antaa palautetta 10.3.2023 saakka. EP Liitto järjestää helmikuun aikana kaikille avoimia tilaisuuksia, joissa esitellään maakuntakaavaluonnosta sekä tarjotaan mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa Etelä-Pohjanmaan tulevaisuuden maankäytöstä.

Kaikille avoin Kysy kaavasta! -esittelytilaisuus järjestetään etäyhteydellä (Teams) torstaina 9.2.2023 kello 17–18.30. Tilaisuuden osallistumislinkki löytyy osoitteesta www.epliitto.fi/maakuntakaava.

Lisäksi kaavakahviloita toteutetaan eri puolilla maakuntaa. Jokaisessa tilaisuudessa on kello 18 maakuntakaavan yleinen esittely. Tilaisuudet käynnistyvät Seinäjoelta 20. helmikuuta. Alajärvellä kaavaa esitellään 23. helmikuuta kello 16–19 Alvariinin isossa kabinetissa.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.