Vimpelin Yrittäjät Vuoden paikallisyhdistys 2022 – ”Tämä huomionosoitus on omistettu koko Vimpelille” 

Timo Vesala on otettu Vimpelin Yrittäjien saamasta huomionosoituksesta.
Timo Vesala on otettu Vimpelin Yrittäjien saamasta huomionosoituksesta.

ETELÄ-POHJANMAAN YRITTÄJIEN Vuoden paikallisyhdistyksen tunnustus (alle sadan jäsenen yhdistyksissä) annettiin ansaitusti Vimpelin Yrittäjille. Erityistä kiitosta Vimpelin Yrittäjille annettiin merkittävästä ympäristöteosta sekä aktiivisesta osallistumisesta kuntalaisten elämään. Virkeä yhdistys on kerännyt kolmen vuoden aikana yhteensä miljoona kiloa terästä, jonka tuotolla on mahdollistettu muun muassa tuki Vimpelin Vedolle sekä perheiden hyväksi toimiville yhdistyksille. 

Idea romunkeräyksestä syntyi halusta tukea koronan kurittaman paikallisen ylpeydenaiheen, Vimpelin Vedon toimintaa. Kyläläiset ottivat idean hyvin vastaan ja kontit täyttyivät nopeasti. Sen lisäksi tavaraa on noudettu kotoa asti. 

–Eräs mummo soitti minulle ja sanoi, että minulla on täällä kattilallinen ruosteisia rautanauloja, käytkö hakemassa. Tämä kuvastaa kuinka vahva yhteisöllisyys täällä on. Mummo halusi auttaa ja totta kai naulat noudettiin konttiin, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala. 

ROMUNKERÄYKSEN lisäksi Vuoden 2021 lopussa Vimpelin Yrittäjät ottivat urakaksi siivota kunnan entisen metallikaatopaikan. Kahdella kaivinkoneella kaivettiin maan uumenista esille satoja tuhansia kiloja maatunutta metalliromua.  

–Olemme onnellisia, että olemme pystyneet tehdä sekä ympäristölle, että yhteisölle hyvää. Romunkeräyksestä saaduilla tuotoilla olemme pystyneet tukea Vetoa, Moms for Kids ry:tä, MLL Vimpeliä sekä alueen kehityshankkeita kuten tekojääradan toteuttamista. Keräys tuki myös viimekesäistä Hevisaurus -konsertin järjestämistä Pesisfestivaaleilla. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman kuntalaisten osallistumista! Siksi haluamme omistaa Vuoden paikallisyhdistyksen huomionosoituksen koko Vimpelille, sanoo Vesala. 

–Tällainen tunnustus lämmittää mieltä kovasti ja antaa virtaa tämän vuoden tapahtumien suunnitteluun. 

Myös tämän vuoden tapahtumia on idearikkaassa yhdistyksessä suunniteltu. 

–Niistä ilmoitellaan lähempänä lisää, lupaa Vesala. 

Vimpelin Yrittäjät järjestävät yhteistyössä Järvipohjanmaan Yrityspalvelun kanssa tilaisuuden eläkeuudistuksesta 10. maaliskuuta Lakis Areenalla. Tapahtumasta ilmoitellaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa. 

–Uudistus koskettanee kaikkia yrittäjiä jollain tavalla. Varmasti saamme tilaisuudessa kuulla paljon tärkeää ja ajankohtaista asiaa asiasta, sanoo Vesala. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.