SM-mitaleja Vimpelin Vedolle

Vedon viestijoukkue otti SM-viestistä hopeaa, kuvassa vasemmalta Simeon, Samuel ja Esko Hyyppä.
Vedon viestijoukkue otti SM-viestistä hopeaa, kuvassa vasemmalta Simeon, Samuel ja Esko Hyyppä.
Vedon viestijoukkue otti SM-viestistä hopeaa, kuvassa vasemmalta Simeon, Samuel ja Esko Hyyppä.
Vedon viestijoukkue otti SM-viestistä hopeaa, kuvassa vasemmalta Simeon, Samuel ja Esko Hyyppä.
Vimpelin Vedon edustajat ovat keränneet SM-mitaleita hiihdossa ja yleisurheilussa.

28.–29. tammikuuta hiihdettiin Suomen aikuisurheiluliiton SM-hiihdot perinteisellä tyylillä. Sarjan miehet 30 vuotta 5 kilometriä voitti Simeon Hyyppä ja toisena samalla matkalla oli Samuel Hyyppä Vimpelin Vedosta. Viestissä sarjassa miehet 30 vuotta 3 x 5 km voitti Vedon joukkue Esko Hyyppä, Samuel Hyyppä ja Simeon Hyyppä SM-hopeaa.

Viikkoa myöhemmin Simeon Hyyppä voitti Mustasaaren Botnia-hallissa miehet 30 -sarjassa SM-kultaa 3 000 metrin kävelyssä ajalla 16.08,59. Sarjassa M70 hopea kariutui Eskon punaiseen korttiin 20 metriä ennen maalia. Heti kävelyjen jälkeen juostiin sarjan M30 1 500 metriä, jossa Simeon voitti hopeaa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.