Sää ei suosinut markkinakauppiaiden talvitempausta Kortesjärvellä 

Kortesjärvellä vietettiin perjantaina Markkinakauppiaiden Talvitempausta,
Kortesjärvellä vietettiin perjantaina Markkinakauppiaiden Talvitempausta,
SÄÄ ei suosinut lauantaina parhaalla mahdollisella tavalla Markkinakauppiaiden Talvitempausta Kortesjärvellä.

Mittarin mukaan lämpötila oli -7 astetta, mutta navakka luoteistuuli sai ilman tuntumaan tuplasti kylmemmältä. Se vaati karaistuneemmaltakin markkinamyyjiltä talvensietokykyä. Ostajatkin näyttivät pysyvän mieluummin lähellä takkakiveä, joten mitään suurta yleisöryntäystä ei pelipaikalla nähty, vaikka tarjolla oli lämmikkeeksi kahvia ja muurinpohjalettuja. 

Mauri Jokela 

Markkinakauppiailla oli tarjolla monenlaista tuotetta.

Muikkumyyjäkin oli paikalla.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.