Päivi Hautamäki KJV:n vuoden suunnistaja

Ville Hautamäki ja Toni Raiski ottivat rallin SM2-sarjan osakilpailuvoiton Kuopiosta. Kuva: Jari Kohonen.
Kuvassa palkituista vasemmalta Siiri, Päivi, Leena ja Saara Hautamäki. Kuva: Anneli Ylikoski.

KJV:N suunnistusjaoston palkitsemistilaisuus pidettiin 29.1.2023 Kitkalla. Puheenjohtaja Pia Suomela kertoi aluksi viime kauden tapahtumista. KJV järjesti kahdet kilpailut kesän aikana: Ateno-Sprintin ja AM pitkänmatkan. Kesän aikana suunnistajat saivat kisoista yhteensä 29 AM-mitalia. SM-pyöräsuunnistuskisoissa tuli hienosti mitaleja seuramme suunnistajille. Tänä vuonna erityisesti Hautamäen perheen naiset onnistuivat.

Vuoden 2022 Vuoden suunnistajana palkittiin Päivi Hautamäki, joka voitti pyöräsuunnistuksen keskimatkalla D35 SM-hopeaa ja SM-pronssia pysu:n pariviestissä parinaan Noora Mielonen. Vuoden 2022 Vainionpään kiertopalkinnon sai Leena Hautamäki SM menestyksestään pyöräsuunnistuksessa. Hän oli keskimatkalla ja erikoispitkällä D65-sarjan 4. ja pariviestissä voitti SM-pronssia yhdessä Eeva-Liisa Ylipelkolan kanssa.

Pääseura palkitsi myös Noora Mielosen ja Eeva-Liisa Ylipelkolan SM-pariviestin pyöräsuunnistuspronssista.

AM-kisa menestyksestä pääseura palkitsi keskimatkan hopeasta H16-sarjassa Asser Koiviston, pyöräsuunnistushopeasta D21-sarjassa Siiri Hautamäen ja pyöräsuunnistuspronssista samoin D21-sarjassa Saara Hautamäen.

Anneli Ylikoski

KJV suunnistusjaosto

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.