Safarikuoro konsertoi Alajärvellä ja Soinissa

Safarikuoro Kalliossa. Kuva: Kimmo Niskala.
Safarikuoro Kalliossa. Kuva: Kimmo Niskala.
SUOMEN Lähetysseuran Safarikuoro konsertoi johtajansa Tommi Niskalan johdolla lauantaina 11. helmikuuta Alajärvellä ja sunnuntaina 12. helmikuuta Soinissa.

Safarikuoro on perustettu vuonna 1967 laulamaan kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta.

–Alajärven kello 19 alkavaa konserttia edeltää kuorotyöpaja, joka on avoin kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille. Parituntinen tarjoa perehtymistä yhdessä laulamiseen ja harjoitteluun sekä vinkkejä laulutekniikkaan ja eri tyylisten laulujen esittämiseen, kertoo Tommi Niskala, joka vastaa työpajan toteutuksesta.

Työpajassa harjoitellaan myös pari kolme laulua, jotka sitten esitetään yhdessä Safarikuoron kanssa illan konsertissa. Safarikuorolaiset kannustavat rohkeasti ilmoittautumaan tähän koulutukseen ja kokemukseen. Jotta kahvileipiä riittää kaikille, työpajaan olisi hyvä ilmoittautua Alajärven kanttoreille Eeva-Liisalle tai Ismolle tai Kimmo Niskalalle.

Lähetyskahvila on konserttivieraille auki seurakuntatalolla ennen konserttia 18–19.

SAFARIKUORON ohjelmisto on hyvin monipuolinen. Luvassa on kirkkomusiikkia eri aikakausilta klassisesta ja perinteisestä kirkkomusiikista aina tämän päivän hengellisiin lauluihin. Yhtenä päälinjana on kuoron yli 55-vuotisen historian ajan ollut tuoda musiikkiterveisiä nuorilta kirkoilta ympäri maailmaa. Niinpä konsertissa kuultavia kieliä suomen lisäksi ovat ainakin heprea, englanti, espanja, ukraina, mongolian kieli sekä Afrikan kielistä xhosa.

Soinin konsertti sunnuntaina on samalla pitkäaikaisen lähetystyön ystävän, Kauko Takasen syntymäpäiväkonsertti, kello 16 kirkossa. Konserttia edeltää ruokailu seurakuntatalolla kello 15 alkaen. Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Sunnuntaina Safarikuoro on myös mukana Lehtimäen messussa kello 13.

Kimmo Niskala

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.