Pietarsaaressa tieliikenneonnettomuus

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos
Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos

Hälytys keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta Pietarsaaressa perjantaina 3.2.2023 kello 09:28.
Pelastuslaitokselta kello 9:46 tulleen mediatiedotteen mukaan Pietarsaaressa Kolpintiellä on tapahtunut henkilöauton ja kuorma-auton välinen nokkakolari. Pelastustoimien vuoksi tie on toistaiseksi kokonaan suljettu liikenteeltä.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.