Alajärven museotoimenjohtajan valinta etenee

Kolme etenee jatkoon Alajärven museotoimenjohtajan haussa.
Arkistokuva: Suvi Hosionaho.

Museotoimenjohtajan viran haastattelutyöryhmä kokoontui tiistai-iltana ja päätti kutsua haastatteluun seuraavat henkilöt: Korhonen Jarmo, FM, Oulu, Vendelin-Laukkanen Carmen, MA, Koskenkorva ja Ålander Anssi, FM, Oulu.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Mainos

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.