Wittinger Vedon riveihin

Naisten Korisliigassa pelaava Vimpelin Veto on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen yhdysvaltalaispelaaja Alex Wittingerin, 25, kanssa.

185-senttinen nelospaikan pelaaja on pelannut aiemmin Euroopassa Saksan ja Ranskan sarjoissa. Kesällä Wittinger saalisti Australiassa Mandurah Magic -joukkueessa 16,2 pistettä ja 8,2 levypalloa ottelua kohden. Wittingerin yliopistoura kului Illinoisissa, jossa hänet valittiin kahdesti Big 10-konfressin kakkostähdistöön.

Naisten Korisliiga palaa joulutauolta 8. tammikuuta, jolloin Veto saa vieraakseen Vimpeliin hallitsevan suomenmestarin Kotkan Peli-Karhut.

ViVen tiedotus

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.