Paluun tehnyt Kinkku sulaa veti paikalle maksimimäärän joukkueita, ja turnauksessa nähtiin maalijuhlat

Kauhavalaisjoukkue OOSElla oli turnauksen henkeen sopivat pelipaidat.
Kauhavalaisjoukkue OOSElla oli turnauksen henkeen sopivat pelipaidat.
Kortesjärven vanha liikuntatalo täyttyi tapaninpäivänä futsalin pelaajista muutaman vuoden tauon jälkeen.

KORTESJÄRVEN vanha liikuntatalo täyttyi tapaninpäivänä 26.12. futsalin pelaajista muutaman vuoden tauon jälkeen. Perinteisessä Kinkku sulaa -turnauksessa oli mukana maksimimäärä eli kahdeksan joukkuetta.

Puulaakin vei tällä kertaa Piimäpohkeet. Joukkueessa pelasivat maalivahti Aatu Harju, kapteeni Tatu Ihanamäki, Samuli Nahkala, Aapo Kuivila, Maiju Kuivila, Johan Lamberg, Ossi Lahti sekä Ville Kankaanpää.

Hopealle jäi DJ Alligator, johon kuuluivat maalivahti Tuomas Kumpu-Huhtala, kapteeni Juho Puroaho, Jyri Ala-Piirto, Juho Saranpää, Kai Koski, Aleksanteri Perälä ja Joonas Saarimaa.

Kolmanneksi tuli Nuestro sexo de familia -niminen kokoonpano: maalivahti Ville Tuomaala, kapteeni Antti Hakala, Jarkko Ojala, Esa Saarijärvi, Juuso Erkinheimo, Jussi Tuomaala, Salla Ojala, Roosa Ojala, Pekka Järvinen ja Lauri Tuomaala.

Muut mukana olleet joukkueet olivat tulosjärjestyksessä All Black, Pipo Futsal, Jägermaister, OOSE ja FC Menetetyt lupaukset. Pipo Futsal oli koottu pääosin yhden perheen väestä. FC Menetetyt lupaukset puolestaan oli maalivahti Juho Kuivilaa lukuun ottamatta naisjoukkue, joka pelasi hyvällä tsempillä läpi turnauksen.

Pistepörssin vei nimiinsä voittajajoukkueen Ville Kankaanpää, joka viimeisteli yhdeksän maalia ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Alligaattoreiden Jyri Ala-Piirtotaituroi huikeat 13 maalia, mutta jäi pistepörssissä toiseksi ilman yhtäkään syöttöä. Kolmanneksi eniten pisteitä takoi Nuestron Jarkko Ojala, 9 + 3.

Kaikkiaan mukana oli 87 pelaajaa, joista noin 60 pääsi pisteiden makuun.

TURNAUKSEN järjesti jokavuotiseen tapaan Järvi-Veikkojen jalkapallojaosto. Sitä on pelattu aina vuodesta 2001 lähtien. Liikuntatalo toimi jälleen loistavasti paikkana, totesi KJV:n Jouni Mattila.

Siellä on juuri kattava tila tällaisen turnauksen järjestämiseen: iso, hyvä katsomo, johon mahtuu se 130 ihmistä, hän sanoi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.