Oma Säästöpankki mahdollistaa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia – Järviseudulle 54 500 euron avustukset

Alajärven OmaSp:n konttorille kokoontui joulun alla joukko tyytyväisiä lasten ja nuorten liikuttajia. Töysän Säästöpankkisäätiö muisti avustuksilla 39 eri joukkuetta tai toimijaa. Helena Marjomäki kuvassa oikealla.
Alajärven OmaSp:n konttorille kokoontui joulun alla joukko tyytyväisiä lasten ja nuorten liikuttajia. Töysän Säästöpankkisäätiö muisti avustuksilla 39 eri joukkuetta tai toimijaa. Helena Marjomäki kuvassa oikealla.
Alajärven OmaSp:n konttorille kokoontui joulun alla joukko tyytyväisiä lasten ja nuorten liikuttajia. Töysän Säästöpankkisäätiö muisti avustuksilla 39 eri joukkuetta tai toimijaa. Helena Marjomäki kuvassa oikealla.
Alajärven OmaSp:n konttorille kokoontui joulun alla joukko tyytyväisiä lasten ja nuorten liikuttajia. Töysän Säästöpankkisäätiö muisti avustuksilla 39 eri joukkuetta tai toimijaa. Helena Marjomäki kuvassa oikealla.
TÖYSÄN SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖ jakoi 150 000 euroa avustuksia toiminta-alueellaan lapsia ja nuoria liikuttaville tahoille. Hakemuksia marras-joulukuussa avoinna olleeseen hakuun tuli kaikkiaan 132.

–Järviseudun alueelle jaettiin 54 500 euroa, totesi Oma Säästöpankin Alajärven konttorin palvelupäällikkö Helena Marjomäki.

–Olen erittäin iloinen, että moni alueemme seura ja joukkue oli avustushakemusilmoituksen nähnyt ja hakemuksen tehnyt.

Avustusta sai Alajärven, Soinin ja Vimpelin alueelta 39 eri joukkuetta, joista Alajärven Ankkureiden junnupesisryhmiä oli 14 ja lentopallojoukkueita kuusi, JPK:n jääkiekkojoukkueita kuusi ja salibandykerhoja kolme. Lisäksi avustusta saivat Alajärven yleisurheilujaosto, Alavoli, ViVen pesäpallo- ja koripallojaostot, Soinin Sisu, Soinin Tiikereiden kaksi jääkiekkojoukkuetta ja frisbeegolf-osasto sekä Järviseudun Pyöräilyseura.

–Tiedetään, että varmasti monissa perheissä on tosi iso haaste kulujen kasvu ja monesti se on se lapsen harrastus, mistä ensimmäisenä aletaan karsimaan. Toivotaan, että tällä saataisiin apua harrastamisen jatkumiseen. Tänä aikana on tosi hyvä, että lapset ja nuoret harrastavat ja liikkuvat.

–Säästöpankkisäätiö jakaa muitakin avustuksia alueellaan tapahtuvaan toimintaan, eli suosittelen, että jos tulee eteen hanke tai varainkeruutapahtuman järjestäminen, jos siihen tarvitaan apuja, kannattaa käydä meidän kotisivuilla. Siellä voi käydä myös katsomassa, millaisiin kohteisiin avustuksia on jaettu. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.