Kolari Evijärvellä

Onnettomuuspaikalla tie on suljettu, kiertotie kulkee Kuortaneen kautta.
Onnettomuuspaikalla tie on suljettu, kiertotie kulkee Kuortaneen kautta.

Hälytys keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta Evijärvellä torstaina 29.12.2022 kello 15:48.

Torstai iltapäivällä tapahtui KT 63:n ja KT 68:n risteyksessä kahden henkilöauton välinen kolari. Kello 16:26 annetun tiedotteen mukaan onnettomuudessa oli kolme altistunutta, joista yksi loukkaantui lievästi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.