Aapiskujan väistötiloihin ilmainen kuljetus

vimp_rantakyla
vimp_rantakyla
VIMPELIN Aapiskujan koulun oppilaille järjestetään maksuton oppilaskuljetus Rantakylälle valmistuviin väistötiloihin riippumatta oppilaan koulumatkan pituudesta.

Näin linjasi Vimpelin kunnanhallitus kokouksessaan 20. kesäkuuta.

Alajärven sivistyslautakunta totesi kokouksessaan 14. joulukuuta, ettei se muuta omaa koulukuljetusstrategiaansa Aapiskujan koulun tilanteen takia, vaan lautakunta tekee kuljetusstrategiaa Vimpeliä koskevan määräaikaisen erillispäätöksen koskien Vimpelin kunnan alueella tapahtuvaa koulukuljetuksia väistön ajaksi. Päätös on voimassa vuoden 2023 loppuun saakka. Vimpeli on varannut koulukuljetuksia varten 150 000 euron määrärahan.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.