Uudelle palvelutalolle rakennuslupa

dav
dav
ALAJÄRVEN tekninen lautakunta myönsi kokouksessaan 15. joulukuuta Suomen Hoiva ja Asunto Oy:lle rakennusluvan kaksikerroksisen vanhusten palvelutalon rakentamiseen Kaupinkartanon kiinteistölle.

Taloon tulee 24 tehostetun palveluasumisen ja 22 palveluasumisen asuinhuonetta. Talon runkomateriaali on teräsbetoni/puu ja julkisivu pääosin puuverhoiltu. Rakennusoikeus ylittyy väliaikaisesti, kun uusi palvelutalo rakennetaan, mutta vanhat rakennukset on osoitettu purettavaksi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.