Järviseudun Sanomat vastaa huimasti kohonneeseen hintatasoon maltillisella korotuksella

js6
LAUKKAAVA inflaatio sekä sähkön hinnan merkittävä nousu ovat nostaneet tuotteiden ja palveluiden hintaa kaikkialla. Lehdistön osalta kuluttajahintoihin heijastuvat suoraan paperin, painopalvelun sekä Postin jakelun hinnankorotukset. 

–Nämä hinnat ovat nousseet huomattavasti, toteaa Järviseudun Mediatalo Oy:n toimitusjohtaja ja Järviseudun Sanomien päätoimittaja Hannu Takala

–Tästä syystä valitettavasti joudumme nostamaan Järviseudun Sanomien tilaushintaa ensi vuoden alusta alkaen. Nyt tehty hinnankorotus on kuitenkin kohtuullinen siihen nähden, mikä on kaikkien meihin vaikuttavien kustannusten nousu. Päätös on Mediatalon hallituksessa tehty raskain sydämin, ei todellakaan kevyin perustein.

–Lehtihän ei vieläkään ole kallis tilaushinnaltaan. 2,40 euroa per viikko ei ole paljon. Kestotilaushintaan sisältyy aina digilehti ja lukuoikeus koko ajan kasvavaan uutisvirtaan täysin uudistetulla nettialustalla. Lisäksi meillä on jatkuvasti kestotilaajan etuja, kuten ilmaisia ilmoituksia ja arvontoja. 

PAIKALLISLEHTI syntyy Takalan mukaan siellä, missä ovat alueen tapahtumat ja ihmiset. 

–Me olemme mukana Järviseudun elämänmenossa ja käymme vuoropuhelua ihmisten kanssa, aktivoimme ihmisiä tavalla ja toisella. Olemme kuulolla ja kuuntelemme avoimin korvin. Eivätpä isojen mediakonsernien lehdet kerro esimerkiksi pienten kisojen tuloksia tai lasten tapahtumien kuulumisia, ne ovat meidän erikoisalaamme. Olemme edelleen puolueeton lehti ja tämän alueen puolestapuhuja, Järviseudun kuntien ja ihmisten asialla.

–Yksi vahvuuksiamme on lukijalähtöisyys ja -läheisyys. Lukijat kokevat, että lehdestä on hyötyä ja siinä on jotakin kiinnostavaa. Yhteydenotot ja palaute on edelleenkin tärkeää, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja toiveita lehden sisällön suhteen.

Järviseudun Sanomat on tarjonnut viime aikoina pääsääntöisesti vähintään 24-sivuista lehteä joka viikko, eikä suunnitelmissa ole kutistaa sivumäärää, vaan palvella asiakkaita ja lukijoita jatkossakin mahdollisimman hyvin. 

–Lehti on tiivis kokonaisuus, loppuun asti mietitty sekä diginä ja printtinä, Takala toteaa.

ETÄTILAAJIEN tilannetta on seurattu pitkään huolella; monien tilaajien lehti viivästyy lähes viikolla Postin strategiasta johtuen. 

–Siksi kannattaisi harkita vaihtoa digiin, koska se on tuore, luettavissa nettisivuilla jo tiistaina kello 16. Näinä aikoina digiin ei vaikuta sää, polttoaineen hinta tai Postin logistiikka. 

Järviseudun ulkopuolella asuville Takalan mukaan lehti on edelleenkin kirje kotoa. 

–Korona-aikana lehden merkitys korostui entisestään huomattavasti. 

MAINONTA on paikallislehdelle tärkeä tulonlähde. 

–Mainoshinnat ovat edelleenkin varsin kohtuulliset ja niitä on tarkasteltu maltillisesti. Tässä yhteydessä on tärkeä muistuttaa, että Järviseudun Sanomat on kaikille toimijoille kanava, joka tavoittaa alueellamme lähes jokaisen kuntalaisen, joko painettuna tai diginä. Jos ei ole tilaaja, merkittävä osa lukee lehden kahvilassa, kirjastossa tai huoltoasemalla, mikä tekee siitä tärkeän alustan ilmoittajille.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.